Yllytyshullu - hullua on helppo yllyttää

 Ja tästä saatte nyt sitten ihan syyttää Reppanaista - kaikella ystävyydellä 🤗
Hän haikaili poistamani kirjablogin perään ja kuten sanottua, hullua on helppo yllyttää, eikä tätä hullua tarvitse edes yllyttää, kun se on jo valmis kuin lukkari sotaan. (Vaikkakaan, eivät ne lukkarit vastoin yleistä luuloa, kovin rivakasti sinne sotaan lähteneet; olivat niiden viimeisempien joukossa joiden tarvitsi lähteä, kuulemma) 

Mutta olin tämän kirja- taikka lukublogin uudelleen perustamista jo aatellut pidemmän aikaa, mutta Riesa meni edelle. Se on nyt hyvällä mallilla, sitäkin jatkan kyllä, hätä pois. 
Nyt on taas vaan jotenkin tullut "tarve" kertoa ihan erikseen mitä on tullut luettua eikä vaan tuolla muun höpöttelyn seassa, joten tässä tämä nyt on. Lupaan yrittää olla höpöttämättä ja jaarittelematta ylimääräisiä, ihan vain luetuista kirjoista kirjoittelen. 

Mikään kirja-arvostelija en ole ja on vähän semmoinen... noh, olen lukenut niin kovin montaa kirjablogia ja kun tulee sellainen asiantunteva ole heistä/teistä. Minä kirjoittelen vain, semmoista "luin ja tykkäsin"  😄

Tästä jatkan myöhemmin, mutta näinhän tässä nyt taas kävi 😂😂😂😂

2 kommenttia:

  1. Hih 😃 vai että minun syytäni! Höpöttele vaan, niitä höpötyksiä on mukava lukea. Ei "Riippumatossakaan" mitään sivistynyttä arvostelua kirjoista saa. Enemmän semmoisen maatias-arvion.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No vähän niin kuin yllytit, sillain ihan pienesti 😅
      Vielä kun saan tämän toimimaan ihan kunnolla

      Poista

Kiva kun tulit käymään! Jätä joku merkki itsestäsi, mielellään jotain mukavaa :) En ole mikään kirja-arvostelija, kerron vain tykkäsinkö minä kirjasta vai en ja jos tunnen sinut, saatan osata sanoa, tykkäisitkö sinä :)