Mitä sinä luit/kuuntelit kesän ja syksyn aikana?

Nyt kun olen muutamasta kirjasta tänne ihan kuvan kanssa muutamalla sanalla kirjoittanut, niin poimin tuolta Pöllönkulman puolelta joitakin kesän aikana lukemiani kirjoja yhteen postaukseen.

Oletko sinä lukenut näistä jonkun?

T'ästä pelistä pois - Eva Franz. Anna Glad -sarjan kolmas osa, aikaisempia osia ovat Sininen Huvila ja Kahdeksas neito.

Väärä vainaja ja Viesti menneisyydestä ja Kuollut jättää jäljen ja Tornin naakat- Tuija Lehtinen. Viisiosaisen sarjan neljä ensimmäistä osaa.  Viides osa on tällä hetkellä Alastalon salin "välikuuntelukirjana". Sarjassa eläkkeelle jäänyt rikospoliisi Erja Repo vahingossa "tahtomattaan" päätyy tutkimaan epäselviä rikoksia. 

Pihkatappi - Antti Heikkinen. Monitaituri Antti Heikkisen esikoisromaani on Jussi Taskisen omaelämäkerta. Paikoin tuli vähän haikea ja surullinenkin olo, mutta kyllä sai hämäläinen savolaisen sanankäänteille naureskellakin. 

Unelmia ja unikoita Jylhäsalmella - Kirsi Pehkonen. Aurinkoa ja lämmintä kesäsadetta, rakkautta ja romantiikka maaseudulla. Semmosta lepposaa "en-ajattele-mitään-ikävää" -luettavaa. 

Suolaisten tuulten saari - Jenny Colgan. Ja tämä sama sitten skotlantilaisittain, siis aurikoa, lämmintä, sadetta, rakkautta, romantiikkaa... No, ei ihan niin yksinkertaisesti kuin Jylhäsalmella; ensin piti korjata välit perheen kanssa ja muidenkin saaren asukkaiden kanssa, mutta pikkuhiljaa asiat korjaantuivat. "Suurin niistä on rakkaus" -sittenkin. 

2 kommenttia:

  1. Juu, Jylhäsalmi-sarjan uusin kuuluu kesälomaan 😊 sopivan kevyttä ja tapahtuu kaiken lisäksi Savossa! Käsittääkseni nyt jouluksi on ilmestymässä pienoisromaani (noin130sivua)Jylhäsalmesta. Sen aion lukea e-kirjana. Se on Kotiliesi-lehden tilaajien "kuukauden kirjana'.
    Jenny Colgan kuuluu suosikkeihini. Tuo Suolaisten tuulten saari-sarja on mielestäni parhainta Colgania. Hahmot eivät ole aivan niin stereotypisia kuin muissa hänen sarjoissaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Talven taikaa Jylhäsalmella - on varauksessa ja olen näköjään sijalla 157 😅 Kirja ilmestyi vissiin viime torstaina, niitä on kyllä tilattu, mutta en tiedä onko jo ehditty toimittamaan. Me hämäläiset mitään hätäisiä olla...
      Jenny Colganin kirjoja olen minäkin lukenut useita; joitakin suomennettuja saattaa olla vielä lukematta. Pitäisi käydä käännetyt läpi, missä mennään.

      Poista

Kiva kun tulit käymään! Jätä joku merkki itsestäsi, mielellään jotain mukavaa :) En ole mikään kirja-arvostelija, kerron vain tykkäsinkö minä kirjasta vai en ja jos tunnen sinut, saatan osata sanoa, tykkäisitkö sinä :)