Jenny Colgan: Ihmeitä kesätaivaalla

Lukemattomien lista lyheni yhdellä, kun sain kirjastosta varaamani Jenny Colganin Ihmeitä kesätaivaalla luettavakseni.  

Morag, joka on seurannut vaarinsa jalanjälkiä ja ryhtynyt lentäjäksi, palaa kotisaarelleen sairastuneen vaarin avuksi lentämään "Dollya", vaarin pientä potkurikonetta. 
Konetta lentää suomalainen Erno, Morag toimii lentoperämiehenä, mutta eräällä kuljetuslennolla Moragin on otettava kone haltuunsa ja laskeuduttava saarelle, jolla asuu vain mies, jonka he muutamaa viikkoa aiemmin sinne lennättivät.
Partaisen, äreän "erakon". 
Morag joutui jäämään saarelle, myrskyn armoille, pelastushelikopterin ottaessa Ernon ja Nalithan kyytiinsä. 

Löydettyään lopulta talolle Gregorin luo - asiat sujuvat ja eivät suju. Gregorin mielestä heillä ei ole mitään hätää, mutta Moragilla; hänen pitäisi olla muutaman päivän päästä Lontoossa työhaastattelussa. Edessä on unelmatyöpaikka Dubaissa ja unelmapoikaystävä...

Ken on Colganin kirjoja lukenut, tietää miten tarina päättyy. Kirjalle varmasti on tulossa jatkoa, sillä kirjan sisälehdellä lukee "Skotlannin taivaan alla -sarjasta". 

Niin kuin huomaatte, laina-aika oli vain kaksi viikkoa, joten tämän kanssa piti pistää töpinäksi ja jo aloittamani kirja pistää tauolle.

Tämän kanssa aloitus oli taas vähän takkuista ja sitten taas loppu.. loppu oli jotenkin töksähtävä.
Osittain lopun arvasi jo aika ajoissa, mutta oli siinä kyllä yllätysmomenttikin.

Edelleen jatkan Jennyn kirjojen lukemista; itse asiassa yhteen sellaiseen jo törmäsinkin eli Lukemattomien lista ei sittenkään lyhentynyt  😄

Eli kaikista pienen pienistä vaaleista miinuksista suosittelen tätä ainakin teille, jotka Jenny Colganin kirjoista olette tähänkin saakka pitäneet. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun tulit käymään! Jätä joku merkki itsestäsi, mielellään jotain mukavaa :) En ole mikään kirja-arvostelija, kerron vain tykkäsinkö minä kirjasta vai en ja jos tunnen sinut, saatan osata sanoa, tykkäisitkö sinä :)